Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnok Plaza

Szolnok Plaza

A Szolnok Plaza Bevásárló és Szórakoztató Központ 2001. december 10-én, a város központjában nyitotta meg kapuit a vásárlók előtt. A világszínvonalú építészeti és gépészeti megoldásokkal rendelkező három szintes épületkomplexum összesen 15.000 m2 alapterületű.

A látogatók biztonságos, kulturált körülmények között, klimatizált környezetben, kényelmesen vásárolhatnak és szórakozhatnak. A földszinten és emeleten 30 kereskedelmi és szórakoztató üzlet, köztük 1500 m2-es Spar szupermarket, Cinema City 4 termes multiplex mozi, Hervis, Cosmos City, Jeans Club, Saxoo, OVS, Woodoo, MBT, Alexandra, Vodafone, Wink, Office Shoes, Playersroom, Mr. Minit, Nova Gyógyszertár, Rossmann, Bambini, 8 játékhelyes Monaco Roulette, ételudvar, kávézó, valamint folyamatos akciók, ingyenes, színvonalas programok szolgálják a látogatók kényelmét és a kulturált vásárlást.

A Szolnok Plazában, a gépkocsival érkezőket az épület alagsorában 1óra ingyenességgel 180 férőhelyes, a főbejáratnál 48 férőhelyes parkoló fogadja.

Az épület egészét és a parkolók őrzését a nap 24 órájában biztonsági szolgálat felügyeli.

További biztonságot nyújt a számítógépes, kamerákkal ellátott épületfelügyeleti rendszer és a teljes körű tűzjelző- és oltóberendezés.

www.szolnokplaza.eu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app