Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. egyfordulós, nyílt pályázati eljárással turisztikai feladatellátás érd. történő használatba adásra meghirdeti a Szolnok, Kossuth tér 9. sz. alatti ing. pincehelyiségében megvalósított Sörárium pincerész helyiségét.

2017-08-09

Szolnoki Városfejlesztő Nonprofit Zrt. az ingatlan változatlan tulajdoni állása mellett - egyfordulós, nyílt pályázati eljárással turisztikai feladatellátás érdekében történő használatba adásra meghirdeti a Szolnok, Kossuth tér 9. (hrsz: 840) sz. alatti ingatlan pincehelyiségében megvalósított Sörárium – a pályázati kiírás 1. sz. melléklete szerinti - 1475 m2 pincerész helyiségét.

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

Új teret avattak Szolnokon

2017-10-17

Igazi rejtett ékköve lesz a belvárosnak az Óvoda utca végén lévő kis tér, amely Deák Ferenc nevét kapta. A névadás és az átalakulás apropóján tartottak ma ünnepséget Szolnok legifjabb közterén.

Partnerségi megállapodást írt alá a Bizalom Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet és a COOP

2017-10-16

Partnerségi megállapodást kötött hétfőn Szolnokon a Bizalom Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet és a Coop Szolnok Zrt., hogy ösztönözzék a dolgozni akaró nyugdíjasok munkába állását.

Már keresi a rendőrség a Rózsekert megrongálóit

2017-10-16

Ismeretlen tettesek vasárnapra virradóra megrongálták Szolnok egyik legszebb, legkedveltebb parkját, a Rózsakertet.

Építészhallgatók álma Szolnokról

2017-10-14

Szolnok egyedülálló morfológiai és történelmi adottságai különösen izgalmas kalandozásra indítják az arra járó építészeket. A város jó lehetőséget biztosított a Debreceni Egyetem Építmészmérnöki Tanszékének másod-, harmad- és negyedével hallgatóinak, hogy a 2016/17-es tanévben itt készüljenek fel a tervezési gyakorlatukra.

Stabil a jelene, biztató a jövője a szolnoki dohányfermentálónak

2017-10-13

A Dofer Dohányfermentáló Zrt. 1997. évi privatizációját követő újraindulásának 20 éves jubileuma alkalmából tartottak pénteken ünnepséget, a rendezvénynek - melyen Szabó István a város vezetése nevében mondott köszöntőt - a RepTár adott otthont.