Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

2018. április 8. - Országgyűlési választás jegyzőkönyvei

2018-04-12

A Helyi Választási Iroda az alábbiak szerint tájékoztatja az érdeklődő állampolgárokat a 2018. április 8-i országgyűlési választás során Szolnok városban működő 70 szavazókör egyéni választókerületi, valamint listás szavazóköri jegyzőkönyveiben foglaltakról:

 

JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület egyéni jegyzőkönyv Jegyzőkönyvek
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület listás jegyzőkönyv Jegyzőkönyvek
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület egyéni jegyzőkönyv Szolnok 030. számú szavazókör Jegyzőkönyv
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület listás jegyzőkönyv Szolnok 030. számú szavazókör Jegyzőkönyv
JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK megye 01. számú egyéni választókerület jegyzőkönyv az egyéni választókerület választási eredményéről Jegyzőkönyv

 

VISSZA

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app

További hírek

A város fejlesztéseiről tájékoztatták a szolnoki nyugdíjasokat

2018-05-23

A város Idősügyi Tanácsa kibővített ülését tartotta szerdán, az eseményre ezúttal nem csupán a tanács tagjai, hanem a város nyugdíjas klubjainak érdeklődő nyugdíjasai is meghívást kaptak. A téma a városban jelenleg zajló, illetve a közeljövőben megvalósuló szolnoki fejlesztések voltak, az előadó pedig az Idősügyi Tanács elnöke, a város polgármestere Szalay Ferenc.

Felújított tanműhelyben kapnak naprakész tudást a gépiparisok

2018-05-22

A „Gépipari” megújult tanműhelyét adták át kedden ünnepélyesen,  alig néhány hónappal azután, hogy a patinás intézmény falai között modern, a XXI. századi elvárásoknak megfelelően kialakított labort avattak.

Védjük a tőrösdarazsakat!

2018-05-14

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy májustól szeptemberig városunkban is találkozhatnak az óriás tőrösdarázs (Megascolia maculata) és a sötétszárnyú tőrösdarázs (Scolia hirta) csoportjaival.

Ön milyen nevet adna Szolnok címermadarának, a pelikánnak?

2018-05-14

A megyeszékhely címere igen beszédes. A pelikán már a régi időkben is Isten éltető kegyelmét sugallta, amellyel a török idők után újból "feltámasztotta" Szolnok városát.

Hetvenéves a független Izrael Állam

2018-05-11

Izrael Állam függetlenségének 70. évfordulója alkalmából ültettek fát Szolnokon, az egykori zsinagóga mellett.