Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Pelikán Bevásárlóközpont

Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbuszállomás

Szolnok legújabb, és talán legpatinásabb épülete a Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbuszállomás. A bevásárlóközpont eddig a városban nem látott üzletekkel, kényelmi, kikapcsolódási funkciókkal várja az ide látogató embereket. A komplexumban megtalálhatók a legkeresettebb cégek, bankok, üzletek képviseletei, ezzel is segítve, hogy egy helyen, rövid időn belül minden fontos dolgainkat elintézhessük úgy, hogy közben jól érezzük magunkat. A Pelikán Bevásárlóközpont nagy hangsúlyt fektet a családokra, a mozgássérült látogatókra, és az idősebb korosztályra egyaránt. A gyerekeknek külön kialakított játszóház nyújt kikapcsolódást, míg a szülők teendőiket intézik. Az akadálymentesítésnek köszönhetően a mozgássérült látogatók is kényelmesen használhatnak minden lehetőséget a bevásárlóközpont területén. A 14.000 m2-en elterülő, 4 szintes áruház és autóbuszállomásban üzletek sokasága, étterem, és kávézó fogadja az ide beérkezőket.

www.pelikanbevasarlokozpont.hu

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app