Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Panziók, kempingek

Pelikán Vendégház

A Pelikán Vendégház a város kellős közepén helyezkedik el, a 2014-ben átadásra került Aba-Novák Agóra Kulturális Központ közvetlen szomszédságában, de a Szolnok Pláza, valamint a Pelikán Bevásárlóközpont és Autóbuszállomás is a szálló 100 méteres körzetében található. A jól felszerelt szobákkal rendelkező szálloda egész évben várja a kikapcsolódásra, pihenésre, felfrissülésre vágyó vendégeit. A Pelikán Vendégháztól a Damjanich János Múzeum is könnyen elérhető gyalogosan, de a szálló központi fekvésének köszönhetően igaz ez szinte az összes látványosságra is.
 
5000 Szolnok, Jászkürt út 1.

Európa Étterem Rendezvény és Vendégház

Az Európa Étterem Rendezvény és Vendégház csendes, nyugodt környezetben található, közel a Tisza-parthoz, a város szívéhez. Az épületegyüttes – melynek részét képezi az Európa Étterem és Vendégház épülete is - a XIX. században huszárlaktanya volt, melynek korabeli istállójából lett kialakítva az Európa Étterem konyhája. Föléje épült az Európa Vendégház, majd mellé, maga az éttermi rész is. 
 
A Vendégház szobái jól felszereltek, és a szobák árai elérhetőek a város felsőoktatási intézményébe látogató levelező tagozatos hallgatók számára is. Az étterem pedig igényesen összeállított menükínálatával nemcsak a magyar konyha hagyományos ételeivel kínálja vendégeit, hanem a nemzetközi gasztronómia jellegzetességeivel is megismerteti az ide ellátogatókat.
 
www.europaetterem.hu
5000 Szolnok, József Attila út 83.
 

Millér Panzió és Szabadidőpark

2003. április végén nyitotta meg kapuit Szolnokon a Millér Panzió és Szabadidőpark. A Millér Panzió és Szabadidőpark kellemes zöldövezetben, a Tisza és a Millér főcsatorna által határolt területen található, Szolnok városközpontjától 5 percnyi autóútra. 
 
Panzió, sportpályák és 150 fő befogadására alkalmas üvegpavilon várja a pihenni, sportolni és szórakozni vágyókat. 
 
A Panzió 33 fő számára biztosít szálláshelyet két- és négy ágyas szobáiban, valamint apartmanjában. A kemping 60 férőhelyes, nemcsak szálláslehetőségekkel, hanem szolgáltatások széles választékával is várják az idelátogató vendégeket. A sportolni, mozogni vágyó vendégek éppoly tartalmasan tölthetik el szabadságukat, mint a pihenni vagy szórakozni vágyók.
 
www.millerpart.hu
5000 Szolnok, Millér

Park Panzió Étterem

A Szolnoki Ipari Park területén, a belvárostól pár perces autóútra fogadja vendégeit a Park Vendégház. A 2006-ban épült, és egy 2010-es átalakítás következtében megújult Park Panzió Étterem folyamatosan  megújuló szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. 
 
Az étterem üzleti tárgyalások, konferenciák, rendezvények lebonyolítására is kiváló lehetőséget biztosít. A panzió nemcsak az Ipari Parkban lévő vállalatok, vállalkozások részére biztosít szállást és étkezést - mindezt természetesen kellemes, nyugodt környezetben, elérhető árakon -, de szeretettel várják a külföldről és belföldről érkező vendégeiket is. 
 
www.szolnokpanzio.hu
5000 Szolnok, Irinyi János u. 2.

Holt-Tiszai Vízisport Telep

A Holt-Tiszai Vízisport Telep szép, csendes környezetben, Szolnok egyik zöldövezetében, a Holt-Tisza ág közvetlen közelében található, s biztosít szállást leendő vendégeinek. A nyugodt, part menti környék nemcsak a pihenni, kikapcsolódni, feltöltődni vágyó szállóvendégeket várja sok szeretettel, hanem azokat is, kik aktívan kívánják eltölteni szabadidejüket. A szállás part menti jellegéből kifolyólag kiváló helyszínéül szolgál sportklubok edzőtábor-lehetőségeinek, valamint hazai és nemzetközi versenyek rendezésének egyaránt. 
 
www.szolsport.hu
5000 Szolnok, Rita u. 5.

Bicskás Székely Fogadó

A Bicskás Székely Fogadó szép, csendes környezetben, Szolnok város zöldövezetében, a Tisza folyó és a Holt-Tisza ág közvetlen szomszédságában (100 m) található. Vendégházaikban 1, 2, 3 és 4 ágyas szobák, továbbá 4 ágyas apartman jellegű szobák várják a pihenni vágyókat. A szállás edzőtáborozók, kiküldetésben lévő alkalmazottak, üzletemberek, turisták, lakodalmi vendégek elszállásolására is alkalmas. Éttermükben pedig nemcsak ínycsiklandó menükínálattal, hanem a’la carte kiszolgálással is várják leendő vendégeiket. 
 
www.alcsifood.hu
5000 Szolnok, Tölgy út 7-9.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app