Ez a weboldal sütiket használ, hogy az oldal összes funkcióját elérje. További információt az adatkezeléssel kapcsolatban az Adatvédelmi tájékoztató oldalunkon talál. Amennyiben elfogadja a sütik használatát weboldalunknak, kérjük kattintson az Engedélyez gombra.

Aktuális építési munkálatok

Szeptember 26-án, hétfőn és 27-én, kedden teljes szélességében lezárják a Dió utca Kocsoros úti leágazását 

A Kocsoros úti útfelújításhoz kapcsolódóan 2016. szeptember 26-án, hétfőn és 27-én, kedden teljes szélességében lezárják a Dió utca Kocsoros úti leágazását 8 és 16 óra között útátvágási munkálatok miatt. Kérjük a közlekedők figyelmét és megértését!

Kezdődik a járdafelújítás a Boldog Sándor István körúton

Szeptember 22-én, csütörtökön megkezdődnek a járda felújításának előkészítő munkálatai a Boldog Sándor István körút, Ady Endre út és Várkonyi tér közötti szakaszán, mindkét irányból szakaszosan a páros (piaccal szembeni) oldalon. A gyalogos forgalom az építési szakaszoknál a túloldali járdán biztosított. A befejezés várható időpontja: 2016. október 29.

Lezárják az Alma utcát 

2016. szeptember 20-án, szerdán a Kocsoros úti felújítás részeként az Alma utca Kocsoros út felőli végét 8-16 óra között lezárják út átvágási munkálatok miatt. Az érintett szakaszon az adott időpontban a forgalom szünetel.

Aszfaltozás Szandán

2016. szeptember 15-én, csütörtökön megkezdődik a Kiss János út, Kölcsey Ferenc utca és Simon Ferenc utca közötti szakaszának aszfaltozási munkája. Befejezés határideje: 2016. szeptember 17. A munkálatok alatt mindennap 8 és 16 óra között az érintett szakaszon teljes útlezárás lesz érvényben.
 
2016. szeptember 9-én, pénteken a Kocsoros út felújításának részeként megkezdődnek az aszfaltmarási munkálatok. Befejezési határidő: 2016. szeptember 14. A munkálatok alatt részleges útlezárás lép hatályba, jelzőőrös irányítás mellett biztosított a kétirányú forgalom. 2016. szeptember 10-én és 11-én (szombat, vasárnap) a munkavégzés szünetel.

Újra zárva

A Sóház úti poller 2016. szeptember 5-én reggel 8 órától újból a régi üzemmód szerint üzemel, azaz hétköznap reggel 8 és délután 17 óra között nem lehet áthajtani a Sóház úton.

A Kossuth téri áthajtás lehetősége a Baross, illetve Ady utak aszfaltozásának befejezését követően megszűnt. A téren való áthajtás bírságot von maga után.

Tisztelt Olvasó! Szolnok hírei, programjai iOS és androidos mobiltelefonjáról is elérhetők. Töltse le az alkalmazásboltból a SzolnokApp mobil alkalmazást és olvassa mobiljáról a legfrissebb szolnoki információkat!

SzolnokApp link: http://info.szolnok.hu/app